Zübeyde Hanım Anaokulu
Uzungeçit Beldesi Uludere Cad. Uludere/ŞIRNAK
İnstagram kullanıcı adı zubeyde.hanimanaokulu

VİZYON

Zübeyde Hanım Anaokulu´nun vizyonu; çocukların gelişim düzeyleri, ilgi alanları ve ihtiyaçlarına göre hazırlanan eğitim programı, bilimsel bilgiyi ön plana çıkaran, sanatsal ve kültürel etkinliklere önem veren, yaratıcılığı destekleyen eğitim anlayışı ve aile katılımına olan desteği ile ulusal ve uluslararası düzeyde bilinen ve tercih edilen bir kurum olmaktır.

MİSYON

Zübeyde Hanım Anaokulu´nda, öğrenciler, bilgiyi ezbere dayalı olarak değil, araştırarak, sorgulayarak, yaparak ve yaşayarak edinirler. Çocuklar, özdisiplini ve benlik saygısı gelişmiş, toplumda birey olarak yer aldığının farkında olan, paylaşımcı, kendini ifade edebilen, sorumluluk sahibi, kendi haklarını korurken başkalarının haklarına saygı gösteren, gelenek ve göreneklerimize karşı duyarlı, doğayı koruyan ve Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı bireyler olmak üzere eğitim alırlar.

Öğretim Şekli :

Ders Başlama:09.00 Ders Bitiş:14.00

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Beldemizden il ve ilçe merkezine 2 farklı yoldan ulaşım sağlanmaktadır. Eski yol; ilçe merkezine 25 km, il merkezine 85 km´dir. Yeni yol; ilçe merkezine 110 km, il merkezine 175 km´dir. Yeni yol, kış aylarında ulaşım zorluğu yaşamamak için kullanılmaktadır.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Şırnak ilinin doğusunda Uludere ilçesine bağlı olan Uzungeçit beldesi, Uludere ile Beytüşşebap ilçelerinin arasında bulunmaktadır.